Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Opening nieuwe winkel op de Zijde

Beste Telermaat Klant,

Na de overname van de activiteiten van Houtman BV hebben we met Telermaat gemeend een vestiging te moeten handhaven aan de oost kant van Boskoop. Nu we weer een aantal jaar verder zijn lijkt het er op dat het afhaal gedrag van onze klanten verandert en is de extra vestiging aan de Halve Raak een logistiek knelpunt binnen ons bedrijf.

We zijn daarom van mening dat het beter is om deze te sluiten en de winkel in onze vestiging aan de Zijde uit te breiden en het team daar te versterken met de medewerkers van onze vestiging aan de Halve Raak.

De planning was om op 1 December de vestiging aan de Halve Raak te sluiten en in deze maand naar de Zijde te verhuizen. Het is allemaal wat voorspoediger gegaan als dat wij gepland hadden en daarom willen we al eerder open gaan op de zijde.

We gaan daarom de Halve Raak al op 9 november sluiten.  De activiteiten en artikelen gaan we  vanaf die dag allemaal vanaf de Zijde voeren.

Ook de zaterdag openingen zullen vanaf die dag weer op de Zijde zijn , dus vanaf zaterdag 11 november zijn we weer open op de Zijde 135.

We hopen u te mogen begroeten in onze vernieuwde winkel aan de Zijde en zullen proberen u tijdens de verhuizing zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. Wij hopen op uw begrip. Als u nog vragen heeft over de verhuizing kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Medewerkers en Directie Telermaat.  

Telermaat