Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

De hele maand oktober 2017
15% korting
op onderstaande laarzen 

Dunlop heavy Duty (04)

van

21,64 excl. Btw

nu voor

€ 18,39 excl. Btw

Dunlop Purofort Professional (04)

van

49,87 excl. Btw

nu voor

€ 42,39 excl. Btw

Dunlop Purofort Professional full safety (S5)

(Met veiligheidsneus, -zool en een gesloten hiel)

van

60,27 excl. Btw

nu voor

€ 51,23 excl. Btw

Soiltech TEELT TIP

Afharden van de planten
Het najaar nadert; minder zonuren per dag en koudere nachten.. de planten gaan zich langzaam klaarmaken voor de winter. Om de planten met dit natuurlijke afhardingsproces te helpen, heeft Soiltech enkele producten:            

Sterkere celwand en brix verhoging
Photo Finish is een vloeibare silicium en kalium bladmeststof. De unieke samenstelling zorgt voor een sterkere celwand plus een verhoging van de brix, ideaal om het gewas af te harden.
 
Sterkere planten met Shuttle Seven
Ziektegevoelige gewassen kunnen bij voorkeur behandeld worden met Shuttle Seven. Deze mix van zeven spoorelementen in een hoge concentratie is zo samengesteld dat er geen antagonistische (tegenwerkende) effecten optreden tussen de elementen. Elk element kan hierdoor efficiënt door de plant worden opgenomen.  
 
Te laat met stikstof geven? Geen probleem!
Staat de plant er slapjes bij doordat er te laat stikstof is gegeven? Moly Shuttle is uitermate geschikt om een hoog nitraatgehalte te verlagen. Molybdeen is een essentieel spoorelement. Het is betrokken bij de vorming van diverse belangrijke enzymen die een rol spelen bij de omzetting van nitraat in eiwitten.

Bemesten
ls je (wintergroene) planten of visueel aantrekkelijke planten nog even op kleur wilt brengen voor de herfstverkoop, gebruik dan Triple Ten. Dit is een vloeibare meststof en bevat een breed spectrum aan elementen, organisch gecheleerd (verbonden aan elkaar), met biostimulatoren (fulvinezuur, zeewierextract, visextract en diverse vitaminen). Een goed alternatief voor de, vaak chemische, oplosmeststoffen.

Triple Ten is ook goed te gebruiken als bemesten onderdoor moeilijk wordt door o.a. een grote bladmassa of na een stevige herfstbui.

Telermaat