Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Recycling

Beste Klanten,

Zoals jullie bekend, haalt Telermaat al tientallen jaren gebruikte potten en trays bij jullie bedrijven op en zet deze opnieuw in of biedt ze aan voor hergebruik. Sinds een paar jaar zijn daar ook folies bij gekomen en dit jaar zijn we ook oud karton op gaan halen.

Dit alles past uitstekend in de groene samenleving waar we in leven en de groene uitstraling die we met onze branche graag hebben. Wij zijn dus als Telermaat graag bereid om dit in samenwerking met jullie succesvol te maken. 

Helaas zijn wij door een combinatie van factoren niet meer in de mogelijkheid om dit geheel kosteloos te blijven aanbieden. De transport kosten blijven constant stijgen , de folie en plastic prijzen staan onder druk mede door een import stop in China. Tevens is de folie die door ons in kratten ingezameld wordt nog steeds veel te vuil.

Om door te kunnen blijven gaan met deze service en onze groene uitstraling met de sector te kunnen behouden zijn wij genoodzaakt om 15 euro voor een pallet/palletbox met folie lediging in rekening te gaan brengen en 3,75 euro voor een knapzak voor de folie (incl. verwijdering bijdrage).

De wijzigingen zullen 1 oktober doorgevoerd worden en tot nader order van kracht blijven.

We hopen onze relatie nog velen jaren met u voort te kunnen zetten.

Telermaat BV

Telermaat