Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Beste Gewaardeerde Relatie,

U bent sinds jaar en dag een gewaardeerde relatie van de Telermaat vestiging in Kesteren. Enkele maanden geleden is door de verhuurder van ons pand de huur aan ons (en omliggende bedrijven) opgezegd. Het pand is verkocht en zal gesloopt worden. Op de plek van het pand komt een nieuw bedrijfspand dat in zijn geheel door de nieuwe eigenaar in gebruik zal worden genomen. Telermaat heeft besloten om ons afhaalpunt door de genoemde situatie op te heffen per 1 oktober.

De voorraad van Telermaat Kesteren wordt verhuisd naar Hengelo waar we onze magazijncapaciteit drastisch hebben uitgebreid. De routes die vanuit Kesteren werden gereden door onze vertrouwde chauffeurs Edwin en Richard zullen vanaf dit najaar vanuit Hengelo gereden worden. Bovendien zullen we de ondersteuning vanuit de vestigingen in Boskoop en Zundert intensiveren.

Het  vertrouwde telefoonnummer blijft gehandhaafd en de telefoon zal worden opgenomen door onze mensen die tot dit moment vanuit Kesteren werkten.

We durven de garantie te geven dat de servicegraad van ons bedrijf in uw regio volledig gehandhaafd blijft en vertrouwen erop dat onze relatie als vanouds behouden blijft.

 Wij danken u nu al vast voor het in ons gestelde vertouwen.

 Namens Telermaat

 Team Hengelo en Team Kesteren.

Telermaat