Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Betaalbare, kwaliteit werkkleding voor iedereen al vanaf € 28,90 excl. btw !!!


VANAF NU OOK HEROCK® VERKRIJGBAAR BIJ ONS!

Betaalbare, kwaliteit  werkkleding voor iedereen!!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

De Herock®-collectie is onder te verdelen in 3 verschillende lijnen, die elk op hun eigen manier tegemoet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

ESSENTIALS

Voor de gemotiveerde en gepassioneerde doe-het-zelvers. Perfect om het imago van je bedrijf extra in de verf te zetten!

ADDITIONALS

De collectie is ontworpen voor de professionals, maar ook voor de meer ervaren klusser. Deze artikelen zijn gericht voor een specifieke job of beantwoorden aan unieke vereisten.

EXPERTS

In deze collectie vind je de absolute top van Herock. Deze lijn is speciaal ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meeste exclusieve artikelen en de meest duurzame stofkwaliteiten.

 

Onderstaand alvast een greep uit het assortiment van Herock uiteraard is alle kleding verkrijgbaar in diverse kleuren!


Wil je kleding laten bedrukken? Dat kan ,vraag er na bij de binnendienst!

Broek Apollo Expert

€ 49,55 excl. btw

Broek Mars Additionals

€ 35,50 excl. btw

Broek Odin Essentials

  € 28,90 excl.btw

     

 Vest Juno Additionals

  € 33,02 excl. btw                               

Vest Odysseus Expert

 € 53,70 excl. btw   

 Trui Artemis Additionals

 € 28,90 excl. btw 

                           

Jas Typhon Essentials 

€ 49,55 excl. btw 

Softshell jack Poseidon Expert

 € 57,80 excl. btw     

Jas Saturnus Parka Essentials

€ 53,70 excl. btw

TRACER tegen suzuki fruitvlieg in aardbeien, bessen en de onbedekte teelt van braam en framboosachtigen, kersen en pruimen.

Maximale populatie in de nazomer en herfst

Suzuki fruitvliegen die de winter overleven beginnen zich in het voorjaar te vermeerderen. Hoe verder we in het jaar komen hoe groter de populatie wordt. In de nazomer en herfst is de populatie het grootst. In zachtfruitgewassen die nu gaan afrijpen moeten we daarom zeer attent zijn op de aanwezigheid van de suzuki fruitvlieg. Suzuki fruitvliegen kunnen afkomstig zijn van gevoelige gewassen die in de buurt hebben gestaan zoals kersen en frambozen. Maar ook uit ‘wilde’ zachtfruit-planten in de buurt zoals wilde bramen, vlierbessen en rozebottels. Het huidige vochtige en warme weer is ideaal voor vermeerdering en uitbreiding van de suzuki fruitvlieg. 

Suzuki fruitvlieg moeilijk te vinden in het perceel

Om vast te stellen of er suzuki fruitvlieg voorkomt in het perceel kunt u met vallen werken. Let op dat de vallen niet in de felle zon hangen. Suzuki fruitvlieg heeft de voorkeur voor schaduw. Als er sprake is van afrijping in het perceel kan de suzuki fruitvlieg de voorkeur geven aan de vruchten boven de vallen. U kunt dan 100 vruchten met de loep bekijken op het voorkomen van gaatjes met luchtpijpje van de suzuki fruitvlieg. Een alternatief kan zijn om 100 vruchten te dompelen in een zoutbad (100 gram zout op 1 L water). Na circa een dag komen de larven boven drijven (zijn 1-4 mm groot). Bij fruit met een harde schil zoals druiven of blauwe bessen de vruchten eerst wat beschadigen. Op de foto ziet u links een gaatje met het kenmerkende luchtpijpje van eiafzet van suzuki fruitvlieg op blauwe bes. Rechts larven van de suzuki fruitvlieg
Toelating & vrijstelling Tracer Toepassingsgebied max dosering per toepassing max aantal toepassingen

min interval in dagen

veiligheidstermijn
in dagen

aardbei 0,15 L/ha 3 per 12 maanden 7 1

Bestrijding suzuki fruitvlieg met Tracer.

Doel is bestrijding van de volwassen vlieg. In proeven in Europa werd meer dan 90% bestrijding van de vlieg vastgesteld. De duurwerking van Tracer tegen de volwassen suzuki fruitvlieg is beperkt tot 5-7 dagen. Op tijd beginnen is belangrijk. Begin wanneer de eerste vliegen het perceel binnenkomen. Preventieve maatregelen zijn ook belangrijk: Probeer bronnen van suzuki fruitvlieg zoals bijvoorbeeld wilde bramen in de buurt van het perceel af te maaien. Een gewasbespuiting met Tracer geeft ook een goede bestrijding van aanwezige rupsen en tripsen.

Telermaat