Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

SPECIALE AANBIEDING  ( geldig t/m 31 juli 2015)

Gratis bahco snoeischaar !

bij aankoop van een Bahco heggenschaar P51-F nu voor   
€ 48,75 ex btw 

+ GRATIS 

Haifa Protek voor een sterk en actief wortelgestel

Door plantenvoeding op de juiste manier in te zetten kunt u een gezonder en sterker gewas kweken.
Haifa Protek kan daarbij een handige toevoeging zijn. Haifa Protek is een meststof die bestaat uit 50% monokaliumfosfaat en 50% fosfiet.

Haifa Protek zorgt voor de bescherming van een zwak wortelgestel en activeert de plant om nieuwe haarwortels te ontwikkelen. Ook gewassen die gevoelig zijn voor valse meeldauw of bladvlekken hebben profijt van het tijdig inzetten van Haifa Protek.
Het toedienen van Haifa Protek kan via de beregening met de mestbak.
Niet combineren met kalksalpeter!

De dosering is afhankelijk van de gewasbehoefte: 5 kg. – 12,5 kg. op 1.000 liter water.
Verpakking: 10 kg. 

Shuttle-bladmeststoffen

Fine-tunen met Shuttle-bladmeststoffen

Voorafgaand aan het teeltseizoen wordt er door steeds meer bedrijven een spuitschema opgesteld voor het toepassen van Fytaforce biofertilisers in combinatie met de Shuttle-bladmeststoffen. In praktijk blijkt dat de schema’s met Shuttle bladmeststoffen vaak erg effectief zijn, maar toch is het aan te bevelen om tijdens de teelt op basis van bladanalyses te bepalen, welke tekorten of overmaten er nog zijn in het gewas. Hierop kan het oorspronkelijke bladbemestingsschema worden aangepast of aangevuld. 

De Shuttle-bladmeststoffenrange bestaat uit de bladmeststoffen met de focus op calcium, magnesium, mangaan, borium, molybdeen, koper, ijzer, of zink. Shuttle Seven is een breedspectrum-bladmeststof met de focus op 7 spoorelementen en 5 hoofelementen. Een belangrijke eigenschap van alle Shuttle bladmeststoffen is dat de elementen organisch gecheleerd zijn. Hierdoor gaat er geen energie van de plant verloren in tegenstelling tot afbraak van een chemisch chelaat. Bovendien bevatten alle Shuttle-bladmeststoffen achtergrondvoeding, waardoor het antagonistisch effect van het ‘doelnutriënt’ zoveel mogelijk gecompenseerd wordt.
De adviesdosering van de Shuttle-bladmeststoffen bedraagt 1 tot 3 liter per hectare, afhankelijk van het gewas en de voedingstoestand. Shuttle-bladmeststoffen voor een aanpak op maat

Telermaat