Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Hovenierspakket fors uitgebreid

Hout

Met ingang van heden heeft Telermaat aan de Halve Raak in Boskoop een breed assortiment aan (hard-)houten palen en planken. Voorts hebben we een groot assortiment aan schroeven en (slot) bouten.

Straatwerk

Ook voor sierstenen en tegels kunt u bij ons terecht. We hebben demorekken met een grote collectie Excluton  stenen en tegels. Deze kunnen we mits voorradig op de fabriek binnen 1 week leveren. Om voor u en uw klant de keuze gemakkelijker te maken bent u bij ons welkom om de demorekken te bezoeken. Voor een kop koffie zorgen wij.

Kleding en Gereedschap

Door een goede samenwerking met Snickers Werkkleding en Kooijmans gereedschappen wordt ons assortiment in deze twee groepen steeds optimaler en kunnen we u met goede kwaliteit van dienst zijn.

Voor zowel het hout als de stenen hebben we prijslijsten op aanvraag. Bezoek onze vestiging en vraag het aan onze medewerkers.

Voorjaar

Het voorjaar gaat nu toch echt beginnen en als Hovenier heeft u de handen vol om alle tuinen weer in de gewenste staat te krijgen. Een van de belangrijke elementen is de bemesting. Met een uitgebreid pakket organische meststoffen van DCM en langzaam werkende meststoffen van Mivena hebben wij voor u alles in huis. Voor elke tuin en elke omstandigheid kunnen wij u uitgebreid adviseren.
Moeten er bakken gevuld worden of heeft u Turf of Boomschors nodig? Met het uigebreide pakket van Legro potgrond grijpt u bij ons niet mis. De kwaliteit van deze grond onderscheid zich doordat Legro zich juist op de professionele markt richt.
Het gazon is in een tuin vaak het sluitstuk van de begroting en het onderhoud. Hierdoor is het vaak ook een bron van ergernis bij klanten. In onze volgende Hoveniers mailing zullen we uitgebreid aandacht aan een goed gazon besteden. Indien u reeds nu weet dat u een gazon of een deel ervan moet vervangen dan kunt u bij ons vrijwel dagelijks terecht voor verse graszoden. We hebben de standaard rollen en Big Slabs.

Telermaat Halve Raak is de One Stop Shopping voor elke Hovenier

Telermaat