Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Telermaat levert pot- en stekgronden van Legro

Al een aantal jaren levert Telermaat pot en – stekgronden van Legro. Deze pot- en stekgronden kunnen o.a. geleverd worden in zakgoed, bigbags, bigbales en losgestort.

Vanuit voorraad kunnen we snel een aantal standaard stek- en potgronden leveren in zakgoed en bigbags. Wilt u een CRF doorlaten mengen (Osmocote of Horticote plus) en/of een klant specifiek mengsel dan kan dit ook. Dit kan al vanaf 6 EN kuub.

 Legro levert  substraten met een goede prijs / kwaliteit verhouding

Familiebedrijf Legro als wereldwijde onderneming
In 1924 is familie Swinkels gestart met het oogsten van veen in Nederland. Inmiddels is Legro met 3000 ha veenderijen uitgegroeid tot één van de grootste, in eigen beheer veen producerende substraatfabrikanten in Europa.

Continuïteit en constante kwaliteit
Om continuïteit en constante kwaliteit te waarborgen investeert Legro in grondstoffen en productie locaties. Door de aankoop van de veenderijen in Estland en Letland is Legro voor minimaal 50 jaar verzekerd van grondstoffen. Dit garandeert een constant product dat reageert zoals u verwacht. Continuïteit en constante kwaliteit dus!

Substraten  volgens recept
Sommige teelten vragen om een specifieke samenstelling. In Nederland maakt Legro de substraten klant specifiek vanuit één van hun productielocaties. Meerdere recepten staan in de  database van Legro. Ze worden allemaal geproduceerd voor telers om zo te voldoen aan hun specifieke wensen. 

Stekgrond in Big Bag
Stekgrond in 70 liter zakken kan Telermaat vanuit voorraad leveren. Hierin hanteren wij twee samenstellingen: Veen + perlite en veen + kokos. Daarnaast hebben wij uiteraard stekgronden die teeltspecifiek en klantspecifiek zijn. De stekgronden zijn samengesteld met de beste grondstoffen, waarvan kokos een belangrijk bestanddeel is. Door de speciale zeeffracties levert Legro de stekgronden met een hoog lucht gehalte. We leveren de stekgronden ook in 2 EN kuub Big Bags.

Kijk voor meer op www.legro.nl

CRF
Zoals boven al eerder vernoemd, kunnen er verschillende soorten CRF meststoffen doorgemengd worden in  potgronden waaronder de CRF Horticote Plus van Mivena.

Wij willen graag nog even de voordelen van de Horticote© plus meststof op een rijtje zetten;

-          Unieke Duration © coating techniek, die nieuwste  techniek op het gebied van coating.
-          Afgifte curve op maat voor boomkwekerij gewassen, rustige start
           en gegarandeerde werkingsduur.
-          Diverse samenstellingen en werkingsduren
-          Topkwaliteit voor een marktconforme  prijs
-          Technische ondersteuning vanuit de producent!

Ook beschikbaar in top dress! 

Kijk voor meer informate op  www.mivena.nl

 

Telermaat