Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Boomkwekerij is KUNST
Uitnodiging Groot Groen en TCO 

Telermaat expositie 2014

De missie van Telermaat is om middels de boomkwekerij de wereld groener te maken. We zijn de ‘Maat’ van de Teler en we willen de teler op alle fronten faciliteren om mooie gezonde gewassen te maken.

Bijzonder

Als je elke dag met iets geconfronteerd wordt dan ontgaat je al snel  het bijzondere of de schoonheid ervan. Iemand die in de Alpen woont, vindt bergen gewoon en is jaloers op ons uitgestrekte vlakke land met grote rechte percelen. Iemand die aan Zee woont kan niet snappen dat er mensen zijn die een uur in de file gaan staan om in Zandvoort te komen.

Precies zo is het met ons vak. Particulieren die op onze boomkwekerij beurs komen, vergapen zich aan al het moois wat onze sector te bieden heeft, terwijl wij het zelf nauwelijks meer zien.

Dit bracht de directie van Telermaat er toe om met het prachtige wat onze sector te bieden heeft iets bijzonders te doen.

Expositie

Op Plantarium hebben we voor het eerst doeken uit onze expositie laten zien aan het grote publiek. We hebben hier een groot aantal enthousiaste reacties op mogen ontvangen.  Volgende week zijn de vakbeurzen Groot Groen Plus en TCO Opheusden. Ook daar zal de Telermaat Expositie te zien zijn. Er zijn een aantal nieuwe kunstwerken  toegevoegd. Intussen is er ook internationaal interesse voor de expositie.

Kennis delen, kwekers bij elkaar brengen en het bijzondere van ons vak naar buiten laten zien dat is waar Telermaat voor staat. Kom langs op Groot Groen Plus in stand 224 of op TCO Opheusden stand 61. Wij verwelkomen u graag met koffie, een toelichting op de expositie of gewoon om over ons bijzondere vak met elkaar van gedachte te wisselen.

Tot volgende week,

Medewerkers en directie van Telermaat bv

Klik hier voor GRATIS TOEGANG 
door  de digitale relatiekaart uit te printen

Klik hier voor GRATIS TOEGANG
door U te registreren via internet

Telermaat