Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Boomkwekerij is KUNST

De missie van Telermaat is om middels de boomkwekerij de wereld groener te maken. We zijn de ‘Maat’ van de Teler en we willen de teler op alle fronten faciliteren om mooie gezonde gewassen te maken.

Als je elke dag met iets geconfronteerd wordt dan ontgaat je al snel  het bijzondere of de schoonheid ervan. Iemand die in de Alpen woont vind bergen gewoon en is jalours op ons uitgestrekte vlakke land met grote rechte percelen. Iemand die aan Zee woont kan niet snappen dat er mensen zijn de een uur in de file gaan staan om in Zandvoort te komen.

Precies zo is het met ons vak. Particulieren die op onze boomkwekerij beurs komen vergapen zich aan al het moois wat onze sector te bieden heeft terwijl wij het zelf nauwelijks meer zien.

Dit bracht de directie van Telermaat er toe om met het prachtige wat onze sector te bieden heeft iets bijzonders te doen.

Expositie

De vakmensen uit de boomkwekerij maken een product waar we dag in dag uit van genieten. We willen als Telermaat dit de komende periode benadrukken door een expositie op te zetten over ‘Bijzondere Bomen’. We hebben een aantal mensen uit het vak  bereid gevonden om een verhaal te vertellen over een voor hun bijzondere boom of aspect uit de kwekerij. Dit hebben we vervolgens vastgelegd op de gevoelige plaat en op papier. Het is het begin van wat we willen laten worden tot de meest bijzondere expositie in onze branche. Nieuwsgierig??

Bezoek ons op Plantarium stand.nr 254 (27 t/m 30 augustus 2014)
en later op Groot Groen plus en TCO Opheusden.

Telermaat