Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Aanbieding !  Max Tang
Van € 32,50 ex btw
Nu voor € 28,95 ex btw

 

 Aanbieding is geldig t/m 29 september 2014

Markeermaterialen

Telermaat levert verschillende soorten markeermaterialen.  O.a. Max tangen, max tape, plastic strips, verschillende sleuf en hang etiketten, markeer tape en markeerstiften in verschillende kleuren. 

Meet en tel materialen

Ook leveren wij o.a. bomentellers,

bomenmaten en meetlinten. 

Herstel van plant en bodem na natte periode

Door de grote hoeveelheden regen die op veel plaatsen in Nederland zijn gevallen de afgelopen tijd, hebben verschillende percelen (bijna) onder water gestaan. Veel bodems zijn hierdoor verzadigd geweest en er zijn zuurstofarme omstandigheden ontstaan. Dit gaat ten koste van de wortelactiviteit van de gewassen en daarmee de opname van nutriënten (dat een uiterst zuurstofbehoevend proces is), waardoor nutriëntentekorten kunnen ontstaan in gewassen. Verschillende gewassen beginnen hierdoor zelfs al geelverkleuring te vertonen. Door te werken met Root&Shoot in combinatie met Shuttle Seven als bladbemesting wordt de wortelactiviteit gestimuleeerd, wordt de plant als het ware weer in de actieve modus gezet en wordt geelverkleuring afgeremd.

De (positieve) bodembiologie heeft het ook zwaar te verduren onder de natte omstandigheden. Om de bodembiologie weer extra te stimuleren, is de toepassing van Fytaforce Soil in veel gevallen een goede oplossing. 2 of 3 x spuiten of meedruppelen met intervallen van 2 weken blijkt in de praktijk erg effectief te zijn om de bodem weer enigszins te herstellen. Dat is werken aan herstel van plant én bodem!

Root&Shoot, Shuttle Seven en Fytaforce Soil is verkrijgbaar bij Telermaat. 

Telermaat