Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

AANBIEDING !!!

De hele maand Februari 10 % korting op al het  snoeigereedschap, stekschaartjes,  oculeer- en ent messen uit ons gehele assortiment !!
 
M.u.v. de Felco 2, onderdelen,  elektrische en pneumatische snoeischaren

Einde toelating Exact

Exact Plus heeft per 31 januari geen toelating meer. Er is geen opgebruiktermijn en dus moet het middel per direct uit de kast.

RHP Horticote

Horti‐Cote® Horticote is een 100 % harsgecoate meststof. Sinds eind vorig jaar is Horticote een RHP waardig product. Dit houdt in dat Horticote doorgemengd mag worden in een RHP gecertificeerde potgrond.

Naast potgrond hebben we ook diverse kwaliteit stekgronden in ons assortiment.
Mocht u hier gebruik van willen maken of meer informatie willen dan kan Telermaat u verder helpen. 

         



     Horti‐Cote®
                                              

 

PhysiomaG kalkmeststof

Physiomag is een kalksoort bestaande uit zeer verse zeewierkalk. Hierdoor kan  Phyiomag in een korte tijd de PH in het wortelmilieu verhogen. Is de PH op een perceel te laag, dan zou Physiomag een uitkomst kunnen zijn.
Wilt u meer weten over Physiomag, neem dan contact op met Telermaat 

VBC Ultra

Het is weer winter, tijd om na te denken over een bespuiting met VBC. Dit wordt toegepast om schadelijke insecten die in de zomer maanden minder gemakkelijk te bestrijden zijn, uit te schakelen. VBC heeft een goede preventieve werking om plagen gedurende de zomermaanden te beperken. VBC is werkzaam tegen de eitjes en overwinter stadia van: Appelen perenvlo, bladvlo, bladrollers, bladschilden dopluizen, fruit spintmijt, galmijt, luizen, rups van de kleine wintervlinder, wantsen enz. VBC dient toegepast te worden vanaf midden januari  tot er weer sprake is van schuivende knoppen. Roofmijten ondervinden geen nadeel van een VBC bespuiting. VBC heeft ook een ander voordeel het zorgt er ook voor dat de algen op de bomen zullen verdwijnen. VBC heeft geen toelating dus kan deze makkelijk gebruikt worden binnen MPS

VBC ULTRA      

De basis voor een schone start  


Telermaat