Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Koop nu uw spuitmaskerpakket en ontvang
mega veel voordeel!!
Deze actie is geldig t/m 31 januari 2014

Gebruik een masker voor uw eigen veiligheid.
Vervang uw filter na 8 spuituren of 1 maand na opening
om gezondheidsklachten te voorkomen.  


Bemesting

Graag is Telermaat u van dienst om samen met u te bepalen wat u het beste kunt gaan doen met de bemesting voor het komende seizoen.

Welk type kalk - en kunstmeststof past bij uw situatie.
Telermaat heeft een groot assortiment meststoffen waaronder diverse soorten kalk- en magnesiummeststoffen. Waar u het beste voor kan kiezen is afhankelijk van wat u wil bereiken.

Graag helpen we u bij het juiste advies.
 

Verder willen we u graag wijzen op een innovatie van DCM.
DCM Solafida, de organische bodembalansverbeteraar!
Verbeter in één strooigang de calcium-, magnesium-, kali- en 
zwaveltoestand van uw grond (CEC)!  

 

Tankcleaner HF

Op enkele uitzonderingen na is op de meeste bedrijven het spuitseizoen inmiddels beëindigt. De spuitmachines zullen dus voor langere tijd in de schuur/opslag geplaatst worden.

Het is dan uiteraard belangrijk om de machine van te voren goed te reinigen zodat de gebruiker bij hernieuwd gebruik in het voorjaar niet voor verrassingen komt te staan.

Een goed functionerende spuitmachine bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit van de inzet van gewasbeschermingsmiddelen.

Naast dat vanzelfsprekend binnen- en buitenkant van de spuitmachine schoongemaakt wordt, geldt dit ook voor leidingen, spuitdoppen, dophouders, filters etc…

Tankcleaner HF is voor 100% van plantaardige oorsprong en volledig biologisch afbreekbaar. Het is voor alle type spuitmachines geschikt.

Telermaat