Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Beste Relaties,

De allerbeste wensen voor 2014 !!!
Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden, waar wij met u graag onze relatie willen uitbouwen.

Per 1 januari 2014 heeft Telermaat officieel de activiteiten van Houtman overgenomen.  Dit heeft wel tot gevolg dat we de winkel aan de Halve Raak 99 hebben gesloten en een afhaal punt in Boskoop Oost geopend hebben aan de Halve Raak 3. In de nieuwe situatie zal de Halve Raak 3 open blijven als afhaal locatie en vooral een winkel functie hebben. De beregening, kas en drainage materialen verhuizen naar de Zijde 135. Ed en Dirk zullen aan de Halve Raak 3 de winkel bemannen. Rick , Perry en Thijs zijn verhuist naar de Zijde.

Tevens zullen we de openingstijden van de vestigingen in Boskoop op zaterdag aanpassen. Het filiaal aan de 
Halve Raak is het  gehele jaar geopend op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur
De Zijde is alleen Maart, April en Mei geopend op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Alle overige dagen zijn de vestigingen allebei geopend van 7.30 uur tot 17.30 uur.
Wij zullen bovengenoemde na een bepaalde periode evalueren om te kijken of het wenselijk is om dit te wijzigen of te handhaven. Uw suggesties in bovengenoemde wijzigingen zijn uiteraard van harte welkom.

Ook gaat Telermaat vanaf heden weer verder met de verkoop van graszoden zoals u van Houtman gewend was, samen met het hoveniers pakket. Voor de condities en mogelijkheden hierover kunt u contact opnemen met Dirk v. Eeuwen tel 088-4500401.

Neemt u gerust een keer de moeite om even te kijken op de Halve Raak 3 om te zien wat er daar nieuw is in ons assortiment. Voor Telermaat is het assortiment door deze winkel flink uitgebreid. 

Onze jaarlijkse controle dag op 14 januari wordt ook verzorgd op onze locatie aan de Halve Raak 3.

Mocht u verder nog vragen of suggesties hebben die betrekking hebben op bovengenoemde, of anders horen wij het graag van u.

 Met vriendelijke groeten,

Medewerkers en Directie van Telermaat BV.

Telermaat