Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

De hele maand December 10% korting op alle schoenen en laarzen uit 'ons' assortiment
o.a. Dunlop, Spirale, Gevavi, Gri-sport enz.

 

Bodembalans analyse

In de praktijk wordt er voor boomkwekerij vollegrondsteelten gewerkt met diverse bodemanalyses. De laatste jaren wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van de  bodembalans analyse (BBA) van Soiltech.

De bodembalans analyse geeft inzicht in de verhoudingen tussen de verschillende meststof elementen zoals calcium, magnesium en kalium.
Ook de totale potentiële capaciteit van de bodem (TEC) en de bezetting van deze capaciteit (CEC), wordt duidelijk, indien u gebruikt maakt van een bodembalans analyse.

Neem contact op met Telermaat indien u een bodembalans analyse wil laten uitvoeren. 

Bent u klaar voor de winter ?? Wij wel !!

Sneeuwschuif

voor aan de heftruck

€ 450,- excl. BTW

                     

Winterveredeling

Gaat u ook deze winter weer planten veredelen? Wij verzorgen het totaal assortiment. Denk hierbij aan ars scharen, messen (Tina)(Victoria), entwas, dipwas, folie, stekgrond, zetkatoen, zetelastiek in verschillende maten, etc. 

Koeling

Gaat u dit jaar weer planten koelen voor de overwintering? Houd er dan rekening mee dat al het blad van de planten is. Dit kunt u bereiken met Cul 900, zoals u al eens eerder in onze nieuwsbrief heeft kunnen lezen. Denk er ook aan, om de planten preventief te spuiten met een middel tegen schimmel, zodat de planten gezond de koeling in en uit gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de middelen Switch of Captan.

Telermaat