Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Verhuizing Halve Raak

Geachte Relatie,

Zoals al eerder gemeld gaan Houtman en Telermaat per 1 januari 2014 samen verder. Dit heeft tot gevolg dat we de winkel aan de Halve Raak 99 gaan sluiten en  een afhaal punt in Boskoop Oost open houden  aan  de Halve Raak 3. Om de verhuizing zonder problemen te laten verlopen willen wij de winkel aan de Halve Raak 99 sluiten op 29 november dus op 28 november is Houtman dus voor het laatst open.
Voor het  afhalen van producten kunt  u op 29 en 30 november aan  de Zijde 135 terecht.

Vanaf 2 December is de splinternieuwe Telermaat vestiging op Halve Raak 3 geopend. De vestiging aan Halve Raak 99 blijft  gesloten.

In de nieuwe situatie zal de Halve Raak 3 open blijven als afhaal locatie en vooral een winkel functie hebben. De Beregening, Kas  en Drainage materialen  verhuizen naar de Zijde 135. Ed en Dirk zullen aan de Halve Raak 3 de winkel bemannen. Rick , Perry en Thijs verhuizen naar de Zijde.

We willen U graag vragen om begrip voor de evt. overlast en hopen U snel  te verwelkomen in onze nieuwe winkel. Mocht u daarna nog suggesties hebben met betrekking  op het assortiment aldaar horen wij het graag van u.

Alvast bedankt voor het vertrouwen dat u in onze nieuwe vestiging wilt stellen.


Namens het hele team van Telermaat bv

Rick Houtman , Perry Houtman, Peter van Dongen en Jeroen Fase

Telermaat