Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

                                                                   

Bedrijfsovername

De wereld verandert snel. In de boomkwekerij- en aardbeisector  gaat de schaalvergroting sterk door. Als Telermaat moeten we op deze veranderingen inspelen. Afgelopen jaar hebben we daar al  op ingespeeld door de activiteiten van de drie bedrijven samen te voegen en hierdoor een grotere slagkracht te hebben naar onze klanten en onze leveranciers. Telermaat is hierdoor een landelijk opererende toeleverancier met vestigingen in de concentratiegebieden van de Nederlandse boomkwekerij.

We zijn er trots op dat we kunnen melden dat we een deel van de handelsactiviteiten van Fouragehandel G.J. Houtman b.v. in Boskoop over hebben kunnen nemen. Naast de activiteiten zullen er een zestal medewerkers, waaronder Rick en Perry Houtman het team van Telermaat komen versterken.

We zijn ervan overtuigd dat dit een nieuwe impuls geeft aan onze commerciële activiteiten en uitbreiding van ons relatiebestand.

De vertrouwde kwaliteit van advies, producten en afleveringen zal door Telermaat voortgezet worden. Als klant mag u rekenen op een nog breder assortiment en zeer flexibele logistieke mogelijkheden. Als klant doet u zaken met een jong, dynamisch, commercieel krachtig bedrijf met wortels die gezamenlijk al meer dan 200 jaar in de sector gevestigd zijn.

Vanaf heden gaat de vestiging van Houtman aan de Halve Raak verder als depot van Telermaat.

Met deze versterking zet Telermaat haar visie om de grootste en breedste boomkwekerij- en aardbei toeleverancier van Nederland te zijn, kracht bij.

Indien er vragen zijn met betrekking tot deze overname schroom dan niet om deze aan ons te stellen.

Wij zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Jeroen  Fase   Rick  Houtman 
                
Peter van Dongen     Perry Houtman
 

 

Telermaat