Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Internationale vakbeurzen voor de boomkwekerij

Telermaat leverancier van groei EN kennis.

Over  een week is het zover!  De Expo van het Tree Centre Opheusden en Groot Groen te Zundert.Twee  internationale vakbeurzen  voor de boomkwekerij openen  haar deuren.
TCO op 1 en 2 oktober 2013 van 10.00 tot 20.00 uur.
Groot Groen op 2, 3 en 4 oktober van 10.00 – 19.00 uur (vrijdag 4 oktober  tot 18.00 uur)

Als landelijk opererend toeleverancier voor de boomkwekerij zal Telermaat op beide beurzen aanwezig zijn.

Op de beurzen introduceren we in navolging van Plantarium onze kennis App voor smartphone of Ipad. Met de aankomende veranderingen in regelgeving op het gebied van toelatingen en etikettering van gewasbeschermingsmiddelen is de App een must voor elke boomkweker.

Graag willen we u als kweker verwelkomen in  stand 83 op de beurs TCO en in stand 200 op Groot Groen. Onze medewerkers zien u graag in onze stand om ons bedrijf in een ontspannen sfeer verder aan u toe te lichten onder het genot van een drankje. Graag willen wij op deze beurs een eerste stap zetten om samen een groeizaam 2014 te realiseren. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid aan om onze GRATIS App te downloaden en te gaan gebruiken.

In onze stand laten we graag aan u zien hoe u de App kunt instaleren en gebruiken, indien u niet kunt wachten tot TCO of Groot Groen  dan kunt u thuis alvast een kijkje nemen op onze Kennis-App. De App is te downloaden en te installeren via

Indien u nog niet beschikt over toegangskaarten, deze zijn te verkrijgen middels onderstaande links:

Voor TCO; www.treecentreopheusden.nl/expo

Voor toeganskaarten Groot Groen klik hier

 

Graag tot volgende week.

Telermaat