Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken.
Telermaat
Telermaat
Telermaat

Plantarium 2013

Nog even en het is weer zover van woensdag 21augustus tot en met zaterdag 24augustus vindt Plantarium 2013 plaats en zijn wij dit jaar uiteraard weer te vinden op de beurs in standnummer: 37

 Dit jaar geven wij Gratis watermonsters weg.

In samenwerking met laboratorium Relab den Haan en Yara meststoffen hebben we een  speciale Aktie voor de kwekers die veel water oplosbare meststoffen gebruiken. Wij geven gratis 80 wateranalyse`s weg om zo een uitgebreid advies te kunnen geven welke meststof voor u het meest geschikt is en het beste bij het gekweekte gewas past op het juiste moment.                                        
Ten behoeve van de wateranalyse kunt u  maximaal 1 gratis flesje per bedrijf bij ons komen ophalen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor uw reguliere monsters bijvoorbeeld voor het bijsturen van de teelt met water maar ook potgrond en vollegronds analyse`s.

U kunt het watermonster bij ons inleveren, uiterlijk voor 6 augustus 2013, voorzien van een bedrijfsnaam en uit welke bron dit monster gehaald is bijvoorbeeld een Bassin/Bron of Sloot.

De uitslag van het monster kunt u tijdens Plantarium op komen halen in de stand. Wij geven u dan een uitgebreid advies wat van toepassing is voor een efficiënter bemestingsplan op uw bedrijf.

Voorregistratie toegangsbewijs voor Plantarium 2013 kan via onderstaande link
http://www.plantarium.nl/Page/sp5718/index.html

Ziekte en plagendag 2013

Donderdag 29 augustus vindt de jaarlijkse Ziekte en Plagendag weer plaats en dit maal in Boskoop bij de Firma Boot & Co op het Rijneveld 12.

Deze dag begint om 12.00 uur met een lunch en zal om 13.00 uur geopend worden met een aantal presentatie`s en eindigt vervolgens rond 17.30 uur.
Wij zullen ook een presentatie verzorgen op de Ziekte en Plagendag 2013.

Aanmelden voor de ziekte en plagendag kunt u doen via onderstaande link
http://www.ziektenplagendag.nl/index.asp?pa_id=6

(Let goed op de voorwaarden van de aanmeld pagina)

Telermaat